BLOG.

 

 

Fojtecký drak by SMWORKS 2023

09říj

Golf, prosecco, soutěžní atmosféra a barvy podzimu – taková byla první říjnová neděle na Ypsilonce. Pojďte si s námi připomenout, jak proběhl další ročník Fojteckého draka.

Oslavili jsme SMnáct

26kvě

Už 18 let strážíme krutej sever. A to nejde nechat bez povšimnutí! Vyhrnuli jsme rukávy, sestavili produkční tým a zabookovali Kulturní centrum Vratislavice 101010. Byť si na vstup do vlastní dospělosti pamatuje jen málo z nás, na osmnáct let nejlepší agošky pod Ještědem chceme dlouho vzpomínat.

Prohnali jsme routrosaura z LBnetu centrem Liberce!

22pro

Plácli jsme si s LBnetem! Jak probíhala tvorba vymazlenýho vizoše a jak se nám podařilo přenést digitální smečku do ulic Liberce?

Fojtecký drak by SMWORKS 2022

11srp

Golfový turnaj ve znamení digitálu a prosecca – to byla neděle 7. 8. 2022. Připomeňte si společně s námi, jak celý den vypadal.

Jak jsme z fanoušků udělali hlavní hvězdy hokeje

23čen

Pět let nám pod rukama vznikají sezónní vizuály pro hokejový tým Bílí Tygři Liberec. Zatímco čtyři v minulosti udělaly po Liberci parádu, pátý jde právě do éteru. A na půlkulatý výročí spolupráce jsme se vytasili se silnou myšlenkou. Ale nepředbíhejme, představme si projekt pěkně od začátku.

Fojtecký drak by SMWORKS 2021

29srp

Golfový turnaj ve znamení digitálu a prosecca – to byla neděle 29. 8. 2021. Připomeňte si společně s námi, jak celý den vypadal.

Jak SMWORKS na EDUCA veletrhu k rozumu (ne)přišlo

12lis

Veletrhy, to je naše! A ty z nich, na kterých se přímo podílíme, nás baví o to víc.

Jak jsme pomohli stvořit bohyni

26dub

Navázali jsme na předešlou spolupráci s Preciosou a připravili microsite k nové kampani s názvem Aurora, tedy bohyně svítání.

Pionýři podeváté před devátou

23bře

Tak jsme měli už deváté pionýry digitálu. A začínalo se v půl sedmé jako vždy. Kraloval tomu Míra Podorský a UX. Přivítali jsme u nás již ostřílené pionýry ale i pionýrské nováčky. No a afterparty se samozřejmě taky povedla.

Pioneers gr8 again

25lis

Podzimní pionýři se nám nesli ve startupovém duchu. Jirka Helmich nám přijel povědět o tom, jak může programátor ovlivnit business tím, že ho vlastně vůbec nezná.

Jak jsme učili školy komunikovat

09lis

V půlce října se ve Sportparku Liberec konala akce Educa Myjob a my jsme byli u toho. Tentokrát jsme si trochu zaškolili a zapřednášeli.

Jak jsme se předvedli s chlupáčem

25říj

Během léta se naše digitální zoologická zahrada rozrostla o dalšího mazlíčka. Tentokrát byl v hlavní roli méďa.

Kterak online agentura hrála offline

08zář

Tým jsme měli utužený ze sklípku, teď bylo načase se navzájem trochu postřílet a pořádně se vybít. Tak jsme šli na paintball.

Pionýrský sedm(iboj)

19srp

Letní pionýři byli v limitované edici a v jiné formě. Přednášeli zakládající členové a ostatní se přidávali s komentáři a názory. Naše téma bylo digitálně-sportovní.

Jak jsme omládli

03srp

Naše kampaně pro kliniku estetické medicíny ještě nekončí. Tentokrát jsme upustili od zvířecí tematiky a zkusili jsme experiment.

Pionýři (osto)šest

22čen

Uteklo to jako Snowden do Ruska a byli další Pionýři, v pořadí už šestí. Tentokrát jsme si vyslechli něco o marketingu a konceptu See-Think-Do-Care. V hlavní roli bylo Restu.cz.

Jak pinkáme v SMWORKS

05kvě

Liberec je město volejbalu, tento rok opět mistrovské. My máme jako fanoušci, hráči a agentura volejbal rádi a často ho podporujeme, a to nejen na lokální úrovni. Jak jsme letos bojovali s volejbalem se dozvíte v našem článku.

Pionýři (o)pět nezklamali

27dub

Půlkulatí pionýři #5 měli rekordní účast, dozvěděli jsme se spoustu nového o UX a k tomu všemu jsme měli i pivo, víno a kávu.

Jak jsme ulovili kočku

30bře

Pro kliniku estetické medicíny vznikla nová kampaň. Pamatujete na žabuchu? Museli jsme jí pořídit kamaráda geparda, aby jí nebylo smutno.

Jak se z žabuchy stala princezna

25úno

Během ledna jsme tvořili kampaň pro kliniku estetické medicíny. Vznikla tak nová microsite i nové zvířátko.

Už se z toho stává tradice

10úno

V úterý 9. 2. jsme opět pořádali Pionýry digitálu, troufáme si tvrdit, že při čtvrté besedě se už dá mluvit o tradici. Naším tématem byl Kickstarter, jak na něj nám radil Honza Habich z Rockaway.

Jak jsme upražili web

29říj

Aneb příběh o kávě z dalekých krajin, kterou chce každý znát a pít.

Pionýři již podruhé

16říj

Pod taktovkou naší agentury vznikli Pionýři digitálu. V úterý se bude konat již druhá pionýrská beseda, tentokrát na téma analýza klíčových slov. Prostě SEO!

Kterak jsme zamířili vysoko

03srp

Jelikož nám nestačí spolu trávit letní dny pouze v kanceláři, o víkendu jsme se v rámci utužování kolektivu vypravili na zábavně-naučnou turistickou akci.

Jak jsme obsadili Ostrov

28čec

Že se v Čechách nedá strávit krásná dovolená? V letní kampani pro Hotel Ostrov jsme chtěli dokázat opak. S Ostrovem spolupracujeme již dlouhou dobu, ale tvorba rozsáhlé marketingové kampaně byla první svého druhu.